De ce noi?

De ce noi - firma contabilitate

Alegerea contabilului unei firme nu este o treaba usoara si este unul din pasii decisivi pentru bunul mers al activitatii in viitor.

Contabilul  este “doctorul financiar” al firmei, devenind, practic, un partener strategic in afaceri.

Pe langa obligatiile sale obisnuite (efectuarea calculelor, intocmirea actelor etc.), un bun contabil trebuie sa fie o persoana de incredere, corecta, sincera, responsabila;cu o vasta experienta profesionala si care tine pasul cu mediul fiscal din tara noastra (schimbarile legislative in domeniul fiscalitatii ) .

Misiunea noastra este de a fi aproape de clientii nostri, punandu-le la dispozitie cunostintele si experienta in domeniu, acumulate in mai bine de 10 ani.

Ne caracterizam prin:

  • Promptitudine;
  • Profesionalism;
  • Confidentialitate;
  • Buna relationare cu clientul;
  • Responsabilitate;
  • Experienta;
  • Implicare.

Va oferim motive temeinice pentru a ne alege pe noi :

Peste 10 ani de experienta in contabilitate, consultanta financiar-contabila si fiscala ,expertiza in majoritaea domeniilor de activitate :comert , productie , constructii , servicii , transport international , dezvoltare imobiliara ,

50% reducere din pretul pentru prima luna contractuala – pentu ca suntem alaturi de dumneavoastra in perioada de recesiune a economiei romanesti.

Curierat propriu al actelor contabile – pentru ca apreciem valoarea timpului dumneavoastra.

Raport lunar de activitate financiar contabila destinat managerilor, in vederea analizei activitatii lunare a societatii. Aceste rapoarte reprezinta un important vector de analiza al avantajelor ce se ivesc intreprinderii la un moment dat, dar si al problemelor cu care se confrunta societatea. Depistarea acestora la timp va va ajuta sa canalizati activitatea firmei spre trendul crescator dorit ,

Asistenta acordata clientului in legatura cu operatiunile privind evidenta primara ( la intocmirea documentelor justificative corect ,fluxul documentelor primare , etc .)